بایگانیهای تغذیه و سلامتی | انجمن صنایع غذایی اصفهان
به دنبال نابسامانیهای بازار برنج
انجمن تولیدکنندگان و تامینکنندگان برنج رسما آغاز به کار کرد
بازار برنج در سالهای اخیر نوسانات زیادی را تجربه کرده که به اعتقاد کارشناسان مهمترین دلیل این اتفاقات، ناتوانی در تنظیم بازار این کالای اساسی بوده است. مروری بر اتفاقات بازار برنج در سالیان اخیر نشان میدهد که تصمیم گیریها و سیاستگذاریهای نادرست زیادی در این حوزه اتخاذ شده که به نابسامانیها و افزایش قیمت […]
سالهاست که مردم به یکی از گیجکنندهترین رازهای صنعت موادغذایی فکر میکنند:
تفاوت بین کوکاکولای بدون شکر(زیرو) و رژیمی چیست؟
آیا تفاوتی بین کوکاکولای زیرو و کوکای رژیمی وجود دارد؟ مطمئنا، این نوشیدنیهای شیرین و گازدار که هر دو دارای نشان «کوکاکولا» هستند، خود را بهعنوان جایگزینهای ظاهرا کمکالری برای این طلای سیاه دلچسب عرضه میکنند. اما آیا واقعا این دو نوشیدنی تا این حد متفاوت هستند؟
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره خطرات چربیهای ترانس
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تازهترین گزارش خود هشدار داده است که به رغم روشنگریها و تلاشهای فراوان هنوز هم بسیاری از مواد غذایی در جهان حاوی چربیهای ترانس یا غیراشباع مصنوعی هستند که خطرناک و سمی محسوب میشوند.
ویتامین های گروه B را در رژیم غذایی خود بگنجانید
ویتامین های گروه B به سلولها کمک میکنند تا بهترین عملکرد خود را داشته باشند، از مغز و قلب محافظت کنند، از سیستم ایمنی حمایت کنند و حتی میتوانند خلق و خو و سطح انرژی را بهبود بخشند.
چگونه از «سوختگی فریزری» مواد غذایی منجمد شده جلوگیری کنیم؟
برای فریز کردن مواد غذایی باید اصولی رعایت شود تا غذاهای فریز شده سالم بمانند.