بایگانیهای مقالات علمی | انجمن صنایع غذایی اصفهان
استاندار خوزستان گفت:
شرکت های دانش بنیان وارد عرصه پروش ماهی در قفس شوند
از همه کسانی که توان، برنامه و انرژی دارند به ویژه شرکتهای دانش بنیان دعوت میکنیم تا وارد عرصه پرورش ماهی در قفس شوند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت:
تولید عسل در آذربایجان شرقی ۴.۴ درصد افزایش یافت
امسال تولید عسل در این استان بر اساس سرشماری جدید در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۸ حدود ۴.۴ درصد افزایش یافته است.
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره خطرات چربیهای ترانس
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تازهترین گزارش خود هشدار داده است که به رغم روشنگریها و تلاشهای فراوان هنوز هم بسیاری از مواد غذایی در جهان حاوی چربیهای ترانس یا غیراشباع مصنوعی هستند که خطرناک و سمی محسوب میشوند.
ویتامین های گروه B را در رژیم غذایی خود بگنجانید
ویتامین های گروه B به سلولها کمک میکنند تا بهترین عملکرد خود را داشته باشند، از مغز و قلب محافظت کنند، از سیستم ایمنی حمایت کنند و حتی میتوانند خلق و خو و سطح انرژی را بهبود بخشند.
چگونه از «سوختگی فریزری» مواد غذایی منجمد شده جلوگیری کنیم؟
برای فریز کردن مواد غذایی باید اصولی رعایت شود تا غذاهای فریز شده سالم بمانند.