بایگانی‌های اخبار | صفحه ۲ از ۵ | انجمن صنایع غذایی اصفهان

خبر ثبت نام برای حضور در پاویون ایران در رویداد بین المللی معتبر صنعت حلال

خبر ثبت نام برای حضور در پاویون ایران در رویداد بین المللی معتبر صنعت حلال

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت حلال نیجریه با مشارکت غرفه داران و بازدیدکنندگان بین المللی در شهریور ماه ۱۴۰۳ در لاگوس برگزار خواهد شد که فرصت بسیار مناسبی برای معرفی محصولات و خدمات متنوع شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های غذا و نوشیدنی حلال، تکنولوژی و بسته‌بندی در صنعت غذا، صنایع دستی اسلامی، خدمات دانشگاهی و آموزشی […]

  • کد مطلب : 3568
  • اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۳ - 4:29 ب.ظ
  • 73 بازدید
  • رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته است

    رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته است

    رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته است ?افزایش حقوق ها تا سه ماه قدرت خرید دارد بختیاری رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران: با توجه به این‌که ساختار فعلی شبکه بانکی کشور انقباضی است و زمزمه‌هایی نیز مبنی بر افزایش نرخ سود وجود دارد، باید اذعان کرد که صنایع برای تامین مالی و سرمایه در گردش […]

  • کد مطلب : 3564
  • اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۳ - 4:26 ب.ظ
  • 58 بازدید
  • استاندارد فرآورده‌های گوشتی تخمیری تصویب شد

    استاندارد فرآورده‌های گوشتی تخمیری تصویب شد

    دکتر پریسا فلاحی، رئیس کمیته فنی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی: استاندارد فرآورده‌های گوشتی تخمیری تصویب شد بدون تردید در صنعت فرآورده‌های گوشتی به‌خصوص نقش کمیته فنی فعال در پیگیری مسائل و مشکلات تولید، نقشی بی‌بدیل است و خوشبختانه در دوره فعلی، کمیته فنی انجمن در بسیاری از امور نقش‌آفرینی می‌کند. مشروح این گفت و گو […]

  • کد مطلب : 3563
  • اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۳ - 4:17 ب.ظ
  • 70 بازدید
  • ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران

    ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران

    ایران ۰.۳ درصد از صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در جهان و در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰۰ میلیارد دلار بوده و صادرات ایران نسبت به صادرات جهانی ۰.۳ درصد برآورد می‌شود. مشروح این خبر را درلینک زیر بخوانید: ایران ۰.۳ درصد از صادرات […]

  • کد مطلب : 3559
  • اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۳ - 4:15 ب.ظ
  • 131 بازدید
  • فراخوان ثبت نام و شرکت در رویداد آشپزی غذاهای اصیل اصفهانی

    فراخوان ثبت نام و شرکت در رویداد آشپزی غذاهای اصیل اصفهانی

    پشت مطبخ

  • کد مطلب : 3551
  • اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳ - 3:56 ب.ظ
  • 153 بازدید
  • کاهش چشمگیر شرکت‌های لبنی؛ در ایران ۸۰ درصد و در کردستان ۷۰ درصد

    کاهش چشمگیر شرکت‌های لبنی؛ در ایران ۸۰ درصد و در کردستان ۷۰ درصد

    ?سید محمدرضا بنی‌طبا سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران با اشاره به سیاست‌های دولت که به افزایش هزینه‌های تولید و در ادامه گرانی محصول تمام‌شده انجامیده است گفت: تعداد شرکت‌های لبنی ایران از بیش از ۱۰۰۰ شرکت در دهه ۸۰ به حدود ۲۰۰ شرکت افت کرده است و در حالیکه افکار عمومی تغییر قیمت محصولات […]

  • کد مطلب : 3547
  • فروردین ۳۰, ۱۴۰۳ - 4:27 ب.ظ
  • 74 بازدید
  • سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، تولید را ضعیف کرد

    سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، تولید را ضعیف کرد

    ?در نشست اخیر کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق ایران، تداوم سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی و توقف روند تسهیلات‌دهی بانک‌ها به عنوان مانع جدی در مسیر تحقق شعار سال و عامل ضعیف شدن تولید عنوان شد. ?در این نشست پیشنهاد شد: دستگاه‌های تصمیم‌گیرنده به سمتی بروند که بدون افزایش سطح نقدینگی در سطح جامعه که […]

  • کد مطلب : 3543
  • فروردین ۳۰, ۱۴۰۳ - 4:20 ب.ظ
  • 59 بازدید
  • ملاقات با سرکنسول و رایزن بازرگانی ایران در دبی

    ملاقات با سرکنسول و رایزن بازرگانی ایران در دبی

  • کد مطلب : 3513
  • اسفند ۳, ۱۴۰۲ - 5:56 ب.ظ
  • 144 بازدید
  • صادرات گروگان دیپلماسی شده است

    صادرات گروگان دیپلماسی شده است

    مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران: صادرات گروگان دیپلماسی شده است اقتصادسبز آنلاین: صادرات و به‌طور کلی اقتصاد کشور گروگان دیپلماسی شده است و به‌نظر می‌رسد برای رفع این معضل باید نوع نگرش مدیران تغییر کرده و رویکرد توسعه محور بر کشور حکمفرما باشد. مشروح این خبر را درلینک زیر بخوانید: صادرات […]

  • کد مطلب : 3479
  • اسفند ۳, ۱۴۰۲ - 5:18 ب.ظ
  • 158 بازدید